Bibnocturne (24/11)

In de Elsense bibliotheken komt op 24 november de nacht tot leven! Luister naar verhalen vol nevelslierten op de lampionnenwandeling van Don Fabulist . Ga op speurtocht met de zaklamp in de Elsense bibliotheken (NL/FR). Kruip daarna in het poëziebed van Astrid Haerens en word beneveld door haar verhalen over slapen of de slaap niet kunnen vatten. En wie wist dat een selfie-wedstrijd je een overnachting in Bibliotheek Sans Souci kan opleveren?

• 17:00-19:00: Lampionnenwandeling met Don Fabulist tussen de bibliotheken
  • Doorlopend vanaf 18:00: speurtocht voor kinderen vanaf 6 jaar in beide bibliotheken
  • 20:00-22:00:      Delphine Roy laat je literair proeven van duistere emoties uit boeken vol hebzucht, woede, gulzigheid, lust, trots en luiheid … (in Biblio XL, Mercelisstraat )                                              Poëziebed met Astrid Haerens (in Bibliotheek Sans Souci)

De hele avond zijn er hapjes en drankjes.

Inschrijven niet nodig, kom gewoon langs! Gratis.

Meer info vind je hier.